PVC vindu

Alle våres PVC vnidu er laget av ekstruderte, gjennomfargede, slagfaste og klimabestandige pvc-profiler med meget god isoleringsevne, noe som gir gode U-verdier. U-verdien for vinduet bestemmes av glassets isoleringsevne. Enova anbefaler vinduer med 3-lags glass. Stålforsterkninger i profilene for ekstra styrke og stabilitet.
 

Bunn/sidehengslet vindu
En velkjent og velprøvd vindusløsning, levert av oss i over 30 år

Enkelt men avansert
Fenstra bunn/sidehengslet vindu med en vrider. Dette innadslående vinduet har den mest
avanserte lukkemekanismen på markedet. Enkelt å betjene, men avansert på samme tid.
Med en solid vrider kontrollerer du opptil hele 7 lukke punkter, og bestemmer selv om du vil åpne vinduet sidehengslet eller bunnhengslet. Ved første vridning åpnes rammen i trekkfri, barnesikker luftestilling. Ved andre vridning kan rammen åpnes helt for trygg utvendig vask innenfra.

Sidehengslet vindu
Fenstra SH-120 er et vindu med mange pene detaljer. Glasslister og sprosser gir et stilfullt og klassisk inntrykk. Karm og ramme er i slanke profiler og er opplagt et alternativ til tradisjonelle trevinduer med en suveren levetid. Leveres med hasper som standard, og med espagnolett og vrider som et tillegg. Kan leveres i alle utførelser, også som 6-rams vindu.
Toppsvingvindu
Fenstra TS 120 gir meget god lyd- og varmeisolasjon, noe som igjen gir en behagelig inne- komfort og reduserte kostnader til oppvarming o.l. Vinduet er prisgunstig, og holder mer en dobbelt så lenge som tradisjonelle trevinduer.  Fenstra TS-120 er utviklet og lansert sent i 2014, har meget slanke profiler som gir mye glass. Vinduet har inntil 20% mer glass en tilsvarende norske trevinduer.