Innglassing

Løsningen for deg

Er du lei av at vind og regn skal bestemme når du skal kunne bruk din balkongen, overbygget terrasse eller blir svalgangen full av snø på vinteren? Med innglassing fra Fenstra har du et sikkert virkemiddel for en betydelig økt bruk av uteområdet ditt. Våre løsninger er skreddersydde og har god funksjonalitet og brukervennlighet, til en hyggelig pris. Vi tar oss av planlegging og levering, og bistår også med montering om det ønskes. Glasset er meget sterkt og tåler røff behandling, og er en sikker og varig løsning.

1


Skyvedør/vindu

Fastfelt

Åpningsvindu

Skreddersydd løsning

Vi leverer innglassing skreddersydd til din balkong, terrasse eller svalgang. Innglassingen leveres med 4, 5 eller 6mm herdet sikkerhetsglass, skyvedørene/vinduene leveres med 2, 3 eller 4-spors skinne. Innglassingen kan bygges opp i en kombinasjon med faste vindu, skyvedører/vindu og vindu med åpning. Standardfargene er hvit RAL 9016, men kan leveres i alle RAL-farger mot pristillegg. .


Svalganger

Regn, snø, sjø, salt, vind, varme og kulde kan være en krevende kombinasjon hvis du har åpne svalganger eller andre krevende forhold på eiendommens balkonger eller fasader. Først og fremst siden det krever en hel del ekstra arbeid for å holde svalgangene isfrie